Sunday, December 16, 2012

Έφθασαν στην Ελλάδα, τα γνωστά ελαστικά Heidenau

Έφθασαν στην Ελλάδα, τα γνωστά ελαστικά Heidenau.

H ποιοτική γερμανική εταιρεία παράγει ελαστικά περισσότερα από 60 χρόνια!

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1946, κατασκεύαζε μέχρι το 1952 διάφορα προϊόντα από φυσικό καουτσούκ.

Από το 1953 άρχισε να κατασκευάζει...
ελαστικά αυτοκινήτου υπό τον διακριτικό τίτλο Heidenau.

Παράλληλα, κατασκεύαζε ελαστικά ποδηλάτου.

Από το 1969 έως το 1994, το τμήμα κατασκευής ελαστικών αυτοκινήτου ενσωματώθηκε στην εταιρία ελαστικών Pneumant. Κατά την περίοδο αυτή, το εργοστάσιο ελαστικών Heidenau κατασκεύαζε ελαστικά ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοποδήλατων, scooters και μοτοσικλέτας.

Το 1994, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Heidenau GmbH & Co KG και έδωσε έμφαση στην παραγωγή ελαστικών για δικύκλα και karts. Η εταιρεία παρακολούθησε στενά τις αλλαγές της αγοράς και φρόντισε να ανταποκριθεί στις αναδυόμενες τάσεις. Ωστόσο δεν ξέχασε την ιστορία της. Ακόμα παράγει ελαστικά για Trabant και πολλές άλλες ιστορικές μάρκες που δεν υπάρχουν πλέον.

Η ευελιξία είναι πολύ σημαντική για την Heidenau GmbH. Οι προσαρμόσιμες διαδικασίες παραγωγής, μάς επιτρέπουν την κάλυψη ειδικών αναγκών, τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων και την παραγωγή παρτίδων μικρών ποσοτήτων. Ξεκινώντας από 35 προϊόντα το 1993, τα οποία παράγονται σε μεγάλες ποσότητες, προσφέρουμε τώρα μια σειρά από 550 τύπους ελαστικών για διαφορετικές εφαρμογές. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη για τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας.

Φυσικά, οι ανάγκες και οι επιθυμίες των πελατών μας έρχονται πρώτες.

Η επιτυχία μας στον διεθνή ανταγωνισμό βασίζεται στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής των προϊόντων μας και, και τη στενή επαφή με τους πελάτες μας σε περισσότερες από 40 χώρες. Και με την πρόσθεση της Ελλάδας πλέον 41 χώρες.

Σήμερα η Heidenau Hellas, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως διαθέτει στην Ελλάδα, μια μεγάλη γκάμα ελαστικών για κάθε είδους μοτοσικλέτα, Kart ή Scooter. Επίσης διαθέτει ελαστικά Motocross και enduro και ελαστικά για ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες λεπτού πάχους, για ξύλινες ή ζάντες με ακτίνες.

Μια πρώτη ευκαιρία γνωριμίας με τα ελαστικά μας θα έχετε στο ειδικό περίπτερο που έχουμε στο πλαίσιο του Monster Energy Athens Supercross 2012. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά. To site μας θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες.



BRP-ROTAX HELLAS / HEIDENAU HELLAS

Δημήτρης Γαλάτσης
Κηφισού 28 ΤΚ 10442, Αθήνα
Τηλ.: 210 5132327
Τηλ.: 210 5138879
FAX: 210 5126308


No comments:

Post a Comment