Friday, December 14, 2012

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού από 16χρονο μοτοποδηλάτη

Σοβαρά τραυματίστηκε αστυνομικός όταν κτυπήθηκε βίαια από μοτοποδήλατο που οδηγούσε 16χρονος, ο οποίος προσπαθούσε να...
αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης και περόνης. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Ο 16χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν εισέλθει την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 20:25 με αστυνομικό όχημα στο χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λεμεσό και προέβαιναν σε έλεγχο.

Εκείνη τη στιγμή, δύο νεαροί μοτοποδηλάτες προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το μέρος για να διαφύγουν του ελέγχου.

Τότε, ο ένας αστυνομικός εξήλθε από το αστυνομικό όχημα και στάθηκε στο χώρο στάθμευσης κάνοντας σήμα στους δύο μοτοποδηλάτες να σταματήσουν.

Αντί αυτού, οι δυο νεαροί συνέχισαν την πορεία τους με τα μοτοποδήλατα, με αποτέλεσμα το πρώτο μοτοποδήλατο να κτυπήσει βίαια τον αστυνομικό στο πόδι και να τον ρίξει στο έδαφος.
Tromaktiko

No comments:

Post a Comment